top of page

Дълга СЕМЕЙНА СЪБОТА: Лего работилница


Дълга СЕМЕЙНА СЪБОТА

Лего работилница

24.II.2018 г. от 11:00 до 15:00 ч.

На 24 февруари 2018 г. от 11:00 ч. до 15:00 ч. в Националния политехнически музей ще се проведе дълга Семейна събота - Лего работилница. Тя се организира с любезното съдействие на LEBGO българският ЛЕГО клуб. Темата е “60 години Лего кубчета”. Събитието ще е под формата на занимания с деца и родители. Гостите на музея ще имат възможност да видят кратка презентация за историята на Лего, да се зпознаят с основните теми през годините до наши дни и да зададат своите въпроси относно любимото пластмасово кубче.

Всяко дете (и възрастен леголюбител) ще има възможност да построи свое творение на тема “къща от лего” и да я декорира по свое желание. Осигурени са копия на оригинални лего инструкции от ранните дни на марката, които ще изпитат уменията на участниците да построят красива къща по картинките от 70-те години на миналия век.

За малките строители ще има награди, а най-страхотните творения ще бъдат снимани и подредени в един мини-град. Погрижили сме се да има кубчета Duplo, за да могат и най-мъничките почитатели на Lego да поиграят.

кога: 24 февруари, 2018 г. от 11:00 ч. до 15:00 ч.

къде: Национален политехнически музей, ул. Опълченска 66, гр. София

за кого: родители с деца

вход: 10 лв. (включва 2-ма възрастни с до 2 деца)


Последни новини
АРХИВ
СЛЕДВАЙТЕ НИ
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page